Muzikant

Al mijn helel leven ben ik muzikant op diverse instrumenten: gitaar, sologitaar, basgitaar, piano, synthesizers, drums, fluit, mondharmonica. Vaak ben ik in mijn eigen studio te vinden, maar optreden doe ik ook. Het laatste voornamelijk als begeleider van de monnik Thomas Quartier (foto). In 2021 deden we een tournee door Nederland, Duitsland en België. Deze wordt de twee helft van het jaar voortgezet. In mijn studio nam ik ook twee CD's met hem op. Ik kan niet goed noten lezen, maar desondanks word ik wel gezien als arrangeur. 

 Nieuw: Kerst Van De Zolder

Het is er uiteindelijk tot van gekomen: mijn kers-cd. Een bijzonder concept, omdat ik van heel oude kerstliedjes het stof heb afgeblazen en voorzien van moderne arrangement. Ik bespeel alle instrumenten zelf en zong ook. De CD is ook een beetje internationaal: Het hoesontwerp is van de Nederlandse Amerikaan Edwin F.Bronckers (Buffalo, USA), masterig van Giovanni Maucieri (Syracuse, Italië), medewerking van de slidegitarist Ewout Adriaans (Sao Jorge, Azoren, Portugal) . De fotograaf was Henk Merjenburgh (Harderwijk) en de persing The Multimedia Company, Hyppolitushoef, Nederland. Ook te beluisteren op Spotify

Klassiek gitaarspel voor evenementen

Regelmatig treed ik op als gitarist, waarbij ik zorg voor achtergrondmuziek. Luister naar bijgaande clip voor een impressie.

Gastoptreden als boogiepianist op het Azoren-eiland Sao Jorge, Portugal, samen met de briljante gitaristen Ewout (links) en Pieter Adriaans in Artist Restaurant Manezinho. Ook de woensdag daarvoor gaven we al een concert in deze samenstelling.