Senior communicatieadviseur

Senior communicatieadviseur


Op het gebied van communicatie adviseer ik diverse bedrijven en organisaties. Het is ook zeer kostenbesparend dat ik alle activiteiten die ik aanbeveel ook kan uitvoeren of de regie er over kan nemen. Mijn kennis heb ik te danken aan diverse opleidingen, onder andere aan het voormalige Nederlands Genootschap Voor Public Relations, waar ik les heb gehad van Prof. Dr. Anne van der Meijden. Daarnaast volgde ik diverse postacademische en masteropleidingen aan de Rijks Universiteit Groning en de Universiteit van Utrecht. Ooit begonnen als journalist bij de krant krant, heb ik ook geleerd in praktische zin hoe communicatie werkt. Ik werkte voor zowel grote als kleine bedrijven. In het verleden adviseerde ik - soms op deelgebieden bedrijven als Akzo Chamie, Van Leer Pacaking, Van der Vliet & De Jonge, Nationaal Bureau voor Toerisme, Van der Landen Industries, Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen.. m aar ook tal van kleinere bedrijven, organisaties en stichtingen. Mijn adviezen zijn kort en bondig. Ik houd niet van lange rapporten die toch onder in de la verdwijnen.