Senior communicatieadviseur  

Senior communicatieadviseur


Op het gebied van communicatie adviseer bedrijven en organisaties en over het algemeen voer ik projecten ook zelf uit. Mijn kennis heb ik te danken aan diverse opleidingen, onder andere aan het voormalige Nederlands Genootschap Voor Public Relations, waar ik les heb gehad van Prof. Dr. Anne van der Meijden, communicatiewetenschapper en theoloog. Daarnaast volgde ik diverse postacademische en masteropleidingen aan de Rijks Universiteit Groningen en de Universiteit van Utrecht. Ooit begonnen als journalist bij de krant, heb ik ook geleerd in praktische zin hoe communicatie werkt. In de loop der jaren werkte ik voor topaccounts in zakenleven en industrie. Voorbeelden daarvan zijn ECI Software Solutions, Van Leer Packaging, Akzo Chemie, Yapi Kredi Bank, British Steel, maar ook kleinere marktleiders.