Senior communicatieadviseur voor religieuze en charitatieve organisaties 

Senior communicatieadviseur


Op het gebied van communicatie adviseer ik religieuze en charitatieve organisaties. Het is voor deze categorie is het belangrijk dat ik alle activiteiten die ik aanbeveel ook kan uitvoeren of de regie er over kan nemen. Mijn kennis heb ik te danken aan diverse opleidingen, onder andere aan het voormalige Nederlands Genootschap Voor Public Relations, waar ik les heb gehad van Prof. Dr. Anne van der Meijden, communicatiewetenschapper en theoloog.. Daarnaast volgde ik diverse postacademische en masteropleidingen aan de Rijks Universiteit Groningen en de Universiteit van Utrecht. Ooit begonnen als journalist bij de krant, heb ik ook geleerd in praktische zin hoe communicatie werkt. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor bijvoorbeeld kerken, kerkelijke organisaties, charitatieve organisaties. De kennis van communicatie is bij deze categorie vaak niet zo heel erg groot. Ik wil daarin een 'hand en een voet' voor je zijn.